- 2 db csirkemell filé
- 1 dl olívaolaj
- 1 kis fej lila hagyma
- 5 dkg bacon
- 50 dkg burgonya
- 5 db szárított paradicsom
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint (frissen őrölt)
- 1 ek oregánó
Elkészítés
A húst, a hagymát és a krumplit kockákra vágjuk (nem kell apróra!), a szalonnát pedig csíkokra.
Serpenyőbe halmozzuk az egészet, hozzáadjuk a szárított paradicsomot, az oregánót és a sót.
Leöntjük olajjal és teljes lángon kevergetve pirítjuk az egészet.
Mikor kezd levet ereszteni, takarékra vesszük, fedőt rakunk rá és lassan pároljuk.
Amikor a hús nagyjából puha, megint nagylángon kissé pirítjuk.
Borsot darálunk rá, tálaljuk.
(Via Nosalty)
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!