Fotó: Mindmegette |
Hozzávalók:
- 2 db csirkemell
- só
- provence-i fűszerkeverék
- 2 gerezd fokhagyma
- olívaolaj
- 40 dkg koktélparadicsom
- 2 csokor újhagyma
- 60 dkg krumpli
- 1 ág rozmaring
Elkészítés:
A csirkemelleket ketté vágjuk, a bőrüket bedörzsöljük sóval, provence-i fűszerkeverékkel, majd ráöntjük a fokhagymás olívaolajat.
Egy tepsiben elrendezzük a megmosott koktélparadicsomokat és a kettévágott újhagymákat.Meglocsoljuka olívaolajjal, rátesszük a bepácolt csirkemelleket, és 180 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük.
Az krumplit alaposan megmossuk, meghámozzuk, felszeleteljük, majd egy másik tepsibe tesszük. Meglocsoljuk olívaolajjal, megszórjuk frissen felaprított rozmaringgal, sózzuk, és a csirkével egy sütőbe helyezve, légkeveréses funkcióban egyszerre megsütjük.
(Via Mindmegette)
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!