Koktélparadicsom-ágyon sült csirkemell

Fotó: Mindmegette
Hozzávalók:

  • 2 db csirkemell
  • provence-i fűszerkeverék
  • 2 gerezd fokhagyma
  • olívaolaj
  • 40 dkg koktélparadicsom
  • 2 csokor újhagyma
  • 60 dkg krumpli
  • 1 ág rozmaring

Elkészítés:

A csirkemelleket ketté vágjuk, a bőrüket bedörzsöljük sóval, provence-i fűszerkeverékkel, majd ráöntjük a fokhagymás olívaolajat.

Egy tepsiben elrendezzük a megmosott koktélparadicsomokat és a kettévágott újhagymákat.Meglocsoljuka olívaolajjal, rátesszük a bepácolt csirkemelleket, és 180 fokos sütőben kb. 40 percig sütjük.

Az krumplit alaposan megmossuk, meghámozzuk, felszeleteljük, majd egy másik tepsibe tesszük. Meglocsoljuk olívaolajjal, megszórjuk frissen felaprított rozmaringgal, sózzuk, és a csirkével egy sütőbe helyezve, légkeveréses funkcióban egyszerre megsütjük.

(Via Mindmegette)

HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!