- 3 ek olívaolaj
- 25 dkg csirkemell filé
- 25 dkg édesburgonya
- 20 dkg rizs
- 500 ml víz
- 1 tasak mexikói alap
- 4 db koktélparadicsom
- koriander ízlés szerint
Elkészítés
Egy serpenyőben kevés olívaolajat hevítünk, majd a felkockázott csirkemellet megpirítjuk és félretesszük.
Ugyanabban a serpenyőben a felkockázott édesburgonyát is megpirítjuk, majd ezt is félretesszük a csirkemell kockák mellé.
A serpenyőbe öntünk még egy kevés olívaolajat, a rizst picit megpirítjuk, felöntjük vízzel, majd belekeverjük a Chilis bab alapot.
Kb. 10 percig pároljuk fedő alatt, időnként megkeverve, majd a rizshez adjuk a félretett csirkés burgonyás keveréket.
További 5-7 percig pároljuk fedő alatt. (Szükség szerint kevés vizet adhatunk hozzá.) A félbevágott koktélparadicsommal és korianderrel díszítve tálaljuk.
(Via Nosalty)
KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON: