Főzés nélküli őszibarackleves

Fotó: Coopkad
Hozzávalók

  • 2 db őszibarack
  • 0.5 kávéskanál fahéj (őrölt)
  • 1 teáskanál akácméz
  • 3 db bazsalikomlevél - friss
  • 150 ml víz

Elkészítés:

A barackokat egy magasabb falú edénybe rakjuk, és botmixerrel átpürésítjük.

Hozzáadjuk a mézet, fahéjat és a bazsalikomleveleket, felöntjük a vízzel (ha még hígabbra szeretnénk, kicsit többet is adhatunk hozzá), átkeverjük botmixerrel és hűtőbe rakjuk, hogy kissé lehűljön a leves.

Találjuk pár bazsalikomlevéllel, esetleg pár csepp tejszínnel.

(Via Cookpad)

HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!