Hozzávalók:
Saláta:
- 1 tk füstölt paprikasó és bors ízlés szerint
- 1 tk fokhagymapor
- 1 ek mustár
- 2 ek olívaolaj1 ek citromlé
- 60 dkg csirkemellfilé
- 1 fej római saláta, jégsaláta vagy fejes saláta
Öntet:
- 2 dl tejföl
- 4 ek majonéz
- 1 ek dijoni mustár
- 1 tk cukorsó ízlés szerint
- 10 dkg reszelt parmezán
Elkészítés:
A fűszereket (füstölt paprika, só, bors, fokhagymapor) keverjük össze a mustárral, olívaolajjal és a citromlével.
A csirkemellet kenjük be alaposan a kikevert páccal, majd serpenyőben vagy grillsütőben mindkét oldalán süssük aranybarnára.
A megsült csirkemellet ízlés szerint vágjuk fel.
A salátát mossuk meg, majd vágjuk fel ízlés szerint, forgassuk egybe a csirkemelldarabokkal.
Az öntet hozzávalóit keverjük össze, majd tálalásnál kínáljuk a saláta mellé a reszelt parmezánnal együtt
Előkészítési idő: 15 perc
Elkészítési idő: 40 perc
Ha tetszett a cézár-saláta csirkemellel receptje, lájkoljatok minket a Facebookon! További receptek a főoldalon!
(Via Sóbors)
HA TETSZETT A RECEPT, DOBJ EGY LIKE-OT A FACEBOOK-OLDALUNKRA!